Er staat een Gratis escape game voor u klaar!

De Gouden Verrader

De Gouden Verrader

De afgelopen tijd is gewerkt aan een nieuwe Escape Game. Dit keer volgen we het waargebeurde verhaal van De Gouden Verrader! In 1882 vergaat een schip in de buurt van Bonaire. Aan boord een lading kolen voor een plantage op Bonaire. Was er sprake van verraad?

Gratis Escape Game De Gouden Verrader
De Gouden Verrader

Wat is jouw reden om de Escape Game te doen?

Wil je een keer een Escape game proberen? Wil je goed voorbereid zijn om één van de andere Escape games in een toptijd te voltooien? Wil je weten wie en wat de Gouden Verrader is? Ben je in Kralendijk en wil je snel een leuke activiteit doen, helemaal voor niets?

Wat jouw/jullie reden ook is: De Gouden Verrader staat voor u klaar! Vraag hem aan op de website. Reken $0.00 dollar af, je hebt geen creditcard of betaalmiddelen nodig! Vul je mailadres is en ontvang alle informatie direct in je mailbox.

Voor de meeste Island Escape Games heb je een internetverbinding nodig maar deze game kan je van te voren in laden bij een WiFi-punt en dan van start gaan. Zorg wel dat je dat doet in buurt van de startlocatie als je een snelle tijd wil neerzetten.

Introductiefilmpje

Wil je een beeld krijgen van wat je wachten staat tijdens de Island Escape Games? Klik dan op onderstaand filmpje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *