de Escape Games zijn geupdate!

island escape games Bonaire

Island Escape Games

De afgelopen periode is er hard gewerkt om de Island Escape games te updaten met de laatste snufjes en uitdagende routes over Bonaire. Hieronder een overzicht van de updates en wijzigingen. Ook een aankondiging van een nieuwe escape game: De Gouden Verrader!

Divers Paradise

Zo is de routes Divers Paradise voorzien van nieuwe Augmented reality opdrachten en is de route aangepast zodat je makkelijker van de wandeltocht naar de autoroute over gaat.

Rincon in tijden van Cholera

Ook Rincon in tijden van Cholera is aangepast. De route is uitgebreid met leuke opdrachten puzzels en de wandeltocht is iets aangepast waardoor je de hoofdpersoon uit het verhaal beter kan volgen.

Expeditie Bonaire (1642)

Expeditie Bonaire (1642) is omgedoopt tot Escapetour. Dit vooral om het verschil in de duur en lengte duidelijk te maken. Deze tocht duurt namelijk gemiddeld 3,5 uur. Wil je een flinke tocht maken en alles te weten komen over het zout van Bonaire, de landhuizen, de WIC, Peter Stuyvesant of waarom Bonaire zo belangrijk was voor de Spanjaarden en de Hollanders? Dan is deze tocht de ideale manier om het zuiden van Bonaire te verkennen!

Island Escape Games list

Website

Naast update van de games is er ook aan de website gewerkt. Vanaf deze week ontvang je direct na je bestelling op de website alle informatie en gegevens die je nodig hebt om de Island Escape game te starten. Er is dus geen wachttijd meer, je kan bestellen en direct van start gaan.

Nieuwe game en reisgids!

De komende periode wordt het nog leuker met Bee Caribe want er wordt namelijk een nieuwe escape game gelanceerd: De Gouden Verrader! En misschien wel nog leuker: de nieuwe escape game is helemaal GRATIS! Het verhaal neemt je mee naar de geschiedenis van een mysterieus beeld van een schip uit de 19de eeuw. Hou deze website of de facebookpagina in de gaten!

Schip in nood via Museum Kaap Skil

Ook de reisgids krijgt steeds meer vorm. Straks hou je alle wat Bonaire te bieden heeft in je hand! De verschillende toeristische routes, stranden, duiksteks, POI’s, Augmented Reality routes, Escape Games en nog veel meer!

Heb jij ideeën voor een game? Wil je zelf een game ontwikkelen maar weet je niet hoe? Wil jij meedenken over de volgende stap van Bee Caribe? Neem snel contact op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *